1  KULÜPLER

Yeni şeyler öğrenmek, ya da bir konuda çok şey öğrenmek, öğrencilerin kendilerine olan güvenlerinin gelişmesinde ve merak duygularının diri tutulmasında önemli bir faktördür. Bu amaçla Devran Koleji, öğrencilerine onların ilgilerini çekecek, meraklarını kamçılayacak farklı kulüpler sunarak kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Kulüplerde geçirilecek her an keyifli ve zevkli bir uğraşın temellerini atacaktır. Sosyal Aktiviteler çocuklarımızı işte böylesine renkli, sesli ve zengin içerikli bir dünyaya davet ediyor.

Devran Koleji olarak bu çalışmaların planlanması ve uygulanması esnasında en az çocuklarımız kadar heyecan duyuyor; çalışmalarımızı, taşıdığımız sorumluluğun bilinci içinde gerçekleştiriyoruz.

Sosyal aktivitelerimiz, öğrencilerimizin yaş ve ilgi alanlarına uygun olarak planlanmış olup, sanat, spor, bilim ve kültür alanlarında çok farklı seçenek sunmaktadır.

Aktivitelerimizde görev alan öğretmenlerin kendi alanlarında uzman olması, aktivitelerin amaca uygun olarak gerçekleştirilmesi açısından özellikle önem verdiğimiz bir konudur.

Öğrencilerin aktivitelere yerleşmesinde ve yıl boyunca gerektiği zamanlarda yönlendirilmesinde okul rehberliği öğrencilerimizin yanında olacaktır.

Kulüp Seçimi çok önemli

Lütfen öncelikle öğrencinizin ilgi ve kabiliyetini göz önünde bulundurarak kulüp seçiniz.

Aktivitelerin özellikleri ile ilgili bilgi, seviye farkı gözetmeksizin, alfabetik dizin içinde yer almaktadır. Lütfen, tercihlerinizi yaparken özellikle çocuğunuzun eğilim, istek ve yeteneklerini göz önünde bulundurunuz.

İLKOKUL 2.3.4. Sınıflar ORTAOKUL 5.6.7.8. Sınıflar
BASKETBOL KULÜBÜ BASKETBOL KULÜBÜ