2007 Yılı Yardımları

Binlerce Şükür

...Yardım programı bitip okula döndüğümüzde oldukça halsizdim. Çünkü kendimi onların yerine koyduğumda ağlayasım geliyordu. Sefalet ne kadar kötüydü. İşte bu yardım programından sonra Rabbimize binlerce şükür borcumuz olduğunu düşünüyorum.

Selçuk ADIGÜZEL

“Allah’a Şükretmeliyiz”

...Biz zengin insanlar dünyadaki yoksul insanları da unutmamalıyız. Hep kendimizi düşünmemeliyiz. Elimizdeki parayı hep kendimize değil birazda yoksullar için harcamalıyız. Mesela dün okulla birlikte yoksullara yardıma gittik. Ve ne kadar güzel ve rahat yaşadığımı anladım. Artık hayata başka bir gözle bakıyorum. İnsanlar çok zenginken fakir bir hale gelebiliyorlar.

Eminim hiçbir insan yoksul olmak istemez, o hallere düşmek istemez. Bu yüzden

Allah’a  şükretmeliyiz.

Dilşat BEKTAŞ