EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

5. Sınıflarımızda İngilizce Hazırlık Programı (Haftada 16-20 saat) uygulanmaktadır. 6, 7 ve 8. sınıflarda merkezi sınavlarda öğrenci başarısını artırmak amacıyla LGS çalışmaları yapılır. 4-8. sınıflarda düzenli aralıklarla öğrencilere Ölçme Değerlendirme Birimi tarafından deneme sınavları uygulanır. Bu sınavlarda Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilimler-Hayat Bilgisi ve İngilizce derslerinden ölçme ve değerlendirme yapılır. Sonuçlar öğrenci velisi ile paylaşılır. Eksik olan konularda takviye çalışmaları yapılır.

Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda gelişmeleri ve kendilerini ifade edebilmeleri amacıyla sosyal kulüpler kurulmuştur. 2. sınıftan itibaren öğrencimiz velisinin de bilgi ve onayıyla bu kulüplerde aktif olarak görev yapar. Kulüp çalışmalarında başarılı olan veya yeteneği ile öne çıkan öğrenciler özel çalışma guruplarına alınırlar ve gelişimleri takip edilir.