Devran'da Spor

Spor alanlarımız, öğrencilerimizin en üst düzeyde performans göstermelerini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Çok amaçlı jimnastik salonumuz, esneklik, denge ve kuvvetin ustalıkla birleştiği bir ortam sunarak öğrencilerimizin jimnastik yeteneklerini sergilemelerine imkan tanır. Kapalı basketbol ve voleybol sahalarımız, takım çalışmasını pekiştirirken öğrencilerimizin hünerlerini sergilemeleri için mükemmel bir mekandır. Açık futbol, voleybol ve basketbol sahalarımız ise öğrencilerimizin enerjilerini açığa çıkarmaları ve açık havada spor yapmaları için idealdir.

Ayrıca, öğrencilerimizin farklı spor dallarını deneyimleyebilmeleri için geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. Basketbol, jimnastik, karete, okçuluk, voleybol, masa tenisi, futbol ve tenis gibi spor branşlarında uzman eğitmenler eşliğinde öğrencilerimiz becerilerini geliştirebilir ve rekabetçi ruhlarını ortaya koyabilirler. Sporun sadece fiziksel sağlık üzerinde değil, aynı zamanda disiplin, liderlik ve takım çalışması becerileri üzerinde de olumlu etkileri olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, Devran Koleji olarak sporu eğitimimizin ayrılmaz bir parçası haline getiriyoruz.

Sporu seviyor, takım ruhunu yaşamak istiyor ve yeteneklerinizi keşfetmek istiyorsanız, Devran Koleji'nde sizin için bir yer var! Spor dolu bir dünyada siz de yerinizi alın ve başarıya giden yolda adımlarınızı atın!

Devran koleji olarak çalışma ortaklarımızdan Uğur Aktaş Akademy ile birlikte sporu hayatımızın tam ortasına alıyoruz.