Drama Atölyesi

Drama Atölyemiz, öğrencilerimizin içlerindeki sanatçıyı uyandırıyor!

Öğrencilerimiz oyunlarıyla, duygu ifadelerini keşfediyor ve özgüvenlerini geliştiriyorlar. Sizi sahne ışıklarının altında yeteneklerinizi sergilemek için bu atölyeye bekliyoruz.

Devran TV Atölyemiz, öğrencilerimizi medya dünyasına adım atmaya davet ediyor. Burada, kamera önünde ve arkasında deneyimler yaşayarak iletişim becerilerini geliştiriyor, sunum yeteneklerini keşfediyor ve kendi hikâyelerini anlatmanın gücünü öğreniyorlar.