İlkokul

Öğrencilerimizin temel becerilerini güçlendirmeyi ve iletişim yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Duygusal ve sosyal gelişimlerine önem vererek, özgüvenlerini artırmak için farklı etkinlikler düzenliyoruz. Drama, sanat, müzik ve beden eğitimi gibi derslerimizde öğrencilerimizin kendilerini ifade etmelerine ve yaratıcılıklarını keşfetmelerine olanak sağlıyoruz.

Ayrıca, ilkokula başlayan her öğrencinin yeteneklerini keşfetmek ve bu doğrultuda eğitim vermek amacıyla "İlkokula Özel Öğrenci Tanılama Sistemi"ni uyguluyoruz. Bu sistem sayesinde öğrencilerimizin müzik, resim, beden eğitimi gibi farklı branşlarda yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerine fırsat vererek onları destekliyor ve gelişimlerini sağlıyoruz.

Devran Koleji İlkokulu olarak, öğrencilerimizin hayata en iyi şekilde hazırlanmalarını ve hayat boyu öğrenmeye olan tutkularını korumalarını sağlamak için özenle çalışıyoruz. Öğrencilerimizin değerlerine sahip çıkmalarını, kendilerini ifade etmelerini ve toplumda aktif bireyler olmalarını destekliyoruz. İlkokulda başlayan eğitim serüveni, öğrencilerimizin hayatları boyunca sürecek olan öğrenme yolculuğunun ilk adımıdır.

Bizimle birlikte ilkokul döneminde hayatı öğrenmeye başlayan öğrencilerimizin, değerlerine sahip çıkan, yeteneklerini keşfeden ve kendilerini ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak için sabırsızlanıyoruz.

İlkokul